Cocu in gesprek met PSV over contractverlenging

10 februari 2006, 10:10

De kans is groot dat Phillip Cocu er nog een jaartje aan vast zal plakken. De 35-jarige middenvelder is in gesprek met PSV om zijn aflopende contract nog een jaartje te verlengen. "Het ziet er positief uit", zegt PSV-voorzitter Rob Westerhof over de eerste gesprekken met de routinier.

Westerhof verklaarde in de Telegraaf dat hij 'volop in gesprek is' met Cocu over een eventuele contractverlenging. Volgens de voorzitter zijn er weinig redenen om af te zien van een langere samenwerking. "Fysiek is hij dit seizoen ook weer heel sterk en dat is een van de dingen waar Cocu het van af wil laten hangen", aldus de voorzitter.

Cocu, die in de zomer van 2004 naar Eindhoven kwam, lijkt ook oren te hebben naar een verlenging van zijn loopbaan. In een interview met FCUpdate.nl zei de middenvelder vorige week nog: "Ik heb geen haast. Het belangrijkste is dat ik me fysiek goed blijf voelen. Ik moet zeker weten dat ik nog een seizoen aankan. Ik hoop dat het over een paar maanden nog zo is, en dan zullen we wel eens zien."

De middenvelder debuteerde in het seizoen 1988/1989 bij AZ in het betaald voetbal en speelde sindsdien voor Vitesse, PSV, FC Barcelona en nu dus opnieuw PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen