Stevens: "PSV'ers geen computers die je kunt instellen"

Ger
27 oktober 2008, 15:56

PSV-coach Huub Stevens wil dinsdagavond tegen ADO Den Haag hoe dan ook drie punten pakken. De Eindhovense ploeg verloor afgelopen weekeinde op eigen veld van Roda JC (2-3) en zakte naar de zesde plaats op de ranglijst.

"We hebben inmiddels vier punten achterstand op de koploper en die zullen we goed moeten maken. Maar ik wil ook terugzien dat we leren van onze fouten. We hebben tegen Roda JC bepaalde fouten gemaakt die we normaal gesproken niet mogen maken. Maar de spelers zijn nog altijd mensen en geen computers die je even kunt instellen", liet Stevens begripvol weten op de website van de titelverdediger.

De oefenmeester gaf toe dat het opbouwproces bij PSV langzamer verloopt dan hij vooraf had gehoopt. Hij verwees daarbij naar de veelal jeugdige spelers in zijn selectie. "Die moeten allemaal nog een ontwikkeling doormaken. We hebben daardoor nog niet bereikt wat we willen bereiken. Als trainers proberen wij zelfvertrouwen uit te stralen naar de groep. We spelen nog te wisselvallig, maar de jongens moeten er wel plezier in houden. Dat is het belangrijkste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen