Mtiliga twijfelt over langer verblijf bij NAC Breda

29 november 2008, 09:47   Bijgewerkt: 29 november 2008, 09:55

Patrick Mtiliga weet nog niet of hij zijn contract bij NAC Breda, dat na dit seizoen afloopt, wil verlengen. De Brabantse club wil de Deense verdediger dolgraag voor langere termijn vastleggen, maar Mtiliga maakt komende zomer mogelijk gebruik van zijn transfervrije status om een mooie transfer te maken.

"De club en ik zijn open en duidelijk naar elkaar: ik ben ambitieus en spelen in Engeland is een droom. Ook financieel, daar ben ik eerlijk in. Maar NAC heeft me met hun aanbieding in dat opzicht ook een goed gevoel gegeven", zegt hij in BN/ De Stem

De linksback bestrijdt de geruchten dat hij eigenlijk al besloten heeft om NAC te verlaten. "Dat ik per se niet bij wil tekenen, is onzin. De deur staat wat mij betreft open. En van NAC-kant ook", vervolgt de oud-Feyenoorder, die sowieso niet van plan lijkt om over te stappen naar een andere club uit de Eredivisie. "Ik zou NAC echt niet zo snel inruilen voor een Nederlandse ploeg. Een enkele is alleen qua naam wat groter. Bovendien: het wordt waarschijnlijk tóch nergens meer zo leuk als in Breda. Je moet ook wel eens blij kunnen zijn met wat je hebt", aldus de international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen