Bayern vergeet AC Milan opzij te zetten

Ger
21 februari 2006, 23:07

Bayern München heeft in eigen huis verzuimd de winst te pakken tegen AC Milan. De Duitse ploeg had het betere van het spel, maar liet de bezoekers onnodig terug in de wedstrijd komen (1-1).

Doelman Kahn haakte bij Bayern af in de warming up. De oudgediende bleek te veel last te ondervinden van een dijbeenblessure. Zijn vervanger was Michael Rensing, keeper van Jong Duitsland. De jeugdige nieuwkomer kreeg in de eerste helft niet veel te doen.

Bayern was de betere ploeg en kwam in de 23e minuut op voorsprong via een fraai schot van aanvoerder Ballack. Kort daarna miste Makaay, die bij Milan zijn landgenoten Seedorf en Stam tegenkwam, een grote kans op 2-0. Doelman Dida redde bekwaam. Vlak voor de rust was de voormalige spits van Vitesse opnieuw gevaarlijk. Zijn schot ging naast.

Sjevtsjenko maakte in de 58e minuut gelijk uit een strafschop, nadat Ismaël een voorzet van Serginho met de hand had geblokkeerd. Voor de Oekraïner was het alweer zijn 41e treffer in de Champions League. Ondanks de nodige kansen voor beide ploegen bleef het bij 1-1. Vogel (ex-PSV) viel in de slotfase in bij Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen