Woodgate mist terugwedstrijd tegen Arsenal

22 februari 2006, 10:59

Voor Real Madrid-verdediger Jonathan Woodgate was het duel met Arsenal al afgelopen voordat alle toeschouwers goed en wel hun zitplaatsen gevonden hadden. De Britse verdediger, die sinds zijn komst naar Madrid achtervolgd wordt door blessureleed, moest binnen tien minuten het veld verlaten met een hamstringblessure. 

Als gevolg van deze blessure zal Woodgate volgens een eerste prognose twee tot vier weken uit de roulatie zijn. Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat de Brit een klein scheurtje opgelopen heeft in zijn hamstring. Woensdag zal de centrumverdediger nogmaals onderzocht worden, waarna definitief uitsluitsel gegeven kan worden over de aard van de kwetsuur. Voorlopig verwacht de Madrileense club dat Woodgate twee tot vier weken niet kan voetballen, waardoor hij in ieder geval de terugwedstrijd tegen Arsenal moet laten schieten.

Voor Woodgate is de blessure een flinke domper, zeker omdat de Britse bondscoach Sven-Göran Eriksson dinsdag op de tribune zat om hem te bekijken. De laatste weken heeft Woodgate een basisplaats weten te veroveren in Madrid en hij was nadrukkelijk in beeld bij de nationale ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen