Klinsmann roept Kahn en Lehmann op

22 februari 2006, 13:13

Voor het eerst sinds de Confederations Cup maakt zowel Jens Lehmann als Oliver Kahn deel uit van selectie van de Duitse nationale ploeg. Bondscoach Jürgen Klinsmann, die de afgelopen maanden telkens één van beide sluitposten thuisliet, heeft het duo opgeroepen voor de oefeninterland van Duitsland tegen Italië.

Sinds zijn aanstelling als bondscoach weigert Klinsmann om een vaste eerste keeper aan te wijzen. Lehmann en Kahn kregen om de beurt de kans om zichzelf te bewijzen, met Timo Hildebrand als vaste reservedoelman. Tijdens het toernooi om de Confederations Cup bleef Klinsmann rouleren. Kahn, Lehmann en Hildebrand kwamen dit toernooi allen in actie. Tijdens het WK wil Klinsmann kiezen voor één vaste doelman, maar de oefenmeester is er nog niet uit wie hij tot eerste keeper zal promoveren.

Eerder liet Klinsmann al weten dat hij niet zowel Kahn als Lehmann mee zal nemen naar het WK. De bondscoach is bang voor een ruzie tussen de twee sluitposten en zal één van beiden dan ook thuis laten voor het mondiale eindtoernooi. Timo Hildebrand lijkt als tweede doelman al wel verzekerd van een plaats in de WK-selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen