Van Bommel: "Zal leuk worden in Duitse media"

9 april 2009, 09:05

Duitse media kunnen hun hart ophalen. Na de 5-1 competitienederlaag tegen VfL Wolfsburg ging Bayern München woensdag in de Champions League kansloos met 4-0 onderuit bij FC Barcelona. Reden genoeg voor journalisten om de Zuid-Duitse ploeg met de grond gelijk te maken, weet aanvoerder Mark van Bommel.

"Het zal wel heel leuk worden in de Duitse media. Ik denk dat ik maar even geen kranten lees", verzucht de Nederlander na de oorwassing in Camp Nou. 

Karl-Heinz Rummenigge, voorzitter van de club, zei: "Ik denk dat veel mensen geschokt zijn na onze prestatie hier. De vraag is: wordt men woedend of verdrietig. We zijn hier gigantisch afgegaan. Nu moeten we echter niet in paniek raken, maar in alle rust gaan afwegen wat ons nu te doen staat." Zijn oordeel over het spel van Bayern was vernietigend. "In de eerste helft heb ik het slechtste Bayern ooit gezien."

Na één helft keek Bayern in Spanje al tegen een 4-0 achterstand aan. Dat was niet eens geflatteerd, want de ijzersterke thuisclub had ook nog een strafschop moeten hebben en bovendien werd een inzet van Thierry Henry van de lijn gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen