El Ahmadi en Tomasson aan de aftrap in Breda

16 mei 2009, 19:11

Leon Vlemmings heeft ten opzichte van de verloren wedstrijd van vorige week tegen Roda JC (2-3) een aantal wijzigingen doorgevoerd in het basisteam van Feyenoord. De Stadionclub treedt zaterdagavond in de eerste ronde van de play-offs voor een ticket in de voorrondes van de Europa League in Breda aan tegen NAC.

Bij de Rotterdammers keren Jon Dahl Tomasson en Karim El Ahmadi terug van een enkelblessure, waardoor Leroy Fer en Luigi Bruins niet aan de aftrap verschijnen. Op de rechtsbackpositie speelt jongeling Kelvin Leerdam als vervanger van de geschorste Dwight Tiendalli.

Ook NAC-trainer Robert Maaskant heeft na de nederlaag bij FC Groningen (1-0) een aantal mutaties gedaan in de basisopstelling. Zo verruilt Joonas Kolkka het middenveld voor de voorhoede; de plaats van de Fin wordt overgenomen door Donny Gorter. Verder keert Matthew Amoah terug in de spits. Deze wijzigingen gaan ten koste van Ellery Cairo en Nourdin Boukhari.

Opstellingen

NAC Breda: Ten Rouwelaar; Loran, Penders, Zwaanswijk, Mtiliga; Gorter, Van der Leegte, Kwakman; Kolkka, Amoah, Lurling.

Feyenoord: Timmer; Leerdam, Landzaat, Bahia, De Cler; El Ahmadi, Tomasson, Van Bronckhorst; Wijnaldum, Makaay en Biseswar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen