Straf Inter zit erop, publiek weer welkom in Milaan

14 maart 2006, 11:45

Voor het eerst dit seizoen speelt Inter Milaan vanavond een Champions League-wedstrijd in een vol stadion. Als gevolg van de ongeregeldheden vorig seizoen tijdens het duel met stadgenoot AC Milan, moest de ploeg van trainer Roberto Mancini haar drie groepsduels zonder publiek afwerken. Volgens Mancini kan zijn ploeg de steun van het publiek goed gebruiken. "We gaan een zware avond tegemoet", voorspelt de Italiaanse oefenmeester.

Het duel met stadgenoot AC, in de kwartfinale van de Champions League, liep vorig seizoen volledig uit de hand en de wedstrijd moest zelfs gestaakt worden. Na drie wedstrijden zonder publiek zal het stadion in Milaan vanavond eindelijk weer gevuld zijn met Inter-fans, tot vreugde van trainer Mancini. "We waren er net aan gewend om zonder publiek te spelen", grapt de oefenmeester in gesprek met de UEFA. "Zonder gekheid, het is heel belangrijk dat we vanavond weer de steun van onze supporters hebben. We zullen het nodig hebben, want Ajax komt hier om aan te vallen."

Het grootste gevaar voor de defensie van Inter is zonder twijfel Klaas Jan Huntelaar. "Ik ken hem niet zo goed", zegt Mancini over de nieuwe spits van de Amsterdammers. "Ik wist nog niet zo veel van hem, maar hij lijkt me een uitstekende speler." Toch blijft Mancini nuchter. "Hij is echter nog lang niet zo goed als Marco van Basten", lacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen