Lucio rekende op meer respect van Van Gaal

Ger
23 juli 2009, 09:57   Bijgewerkt: 23 juli 2009, 10:47

Lucio heeft een week na zijn vertrek bij Bayern München zijn ongenoegen geuit over trainer Louis van Gaal. De Braziliaan, die vertrok naar Internazionale, deed dat donderdag in een interview met het blad Kicker.

"Het is gebruikelijk dat iedere trainer zijn eigen ideeën en plannen heeft", aldus de 31-jarige verdediger. "Maar dit afscheid was respectloos. Ik heb wel wat meer respect verdiend. Ik had gewild dat de trainer eerst met mij gesproken had voor hij zijn koers bepaalde."

Lucio zegt geleden te hebben onder de voorbije periode. Hij had veel stress. "Een beetje treurig ben ik wel, ja", zegt hij. "Het was een schitterende periode bij Bayern. We hebben driemaal de dubbel gewonnen. Het is jammer dat het zo is geëindigd, maar zo gaat dat nou eenmaal in de voetbalwereld."

In totaal speelde Lucio vijf seizoen voor Bayern. Hij ging voor 7 miljoen euro naar Inter. "Ik ben wereldkampioen met Brazilië geworden, heb twee keer de Confederations Cup gewonnen en ben gekozen tot beste verdediger van de Bundesliga", vertelde Lucio verder. "Dat zegt genoeg over mijn kwaliteiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen