Gehavend NAC doet goede zaken in Groningen

Ger
16 augustus 2009, 18:25   Bijgewerkt: 16 augustus 2009, 18:32

Het door blessures verzwakte NAC Breda heeft een maximaal resultaat behaald op bezoek bij FC Groningen. De Brabanders zegevierden zondag in stadion Euroborg met 1-2. Door de overwinning gaat NAC Breda gedeeld aan de leiding in de Eredivisie.

De formatie van Robert Maaskant dankte de 0-1 aan een vlotte counter in de 38e minuut. Na een afgeslagen hoekschop van FC Groningen stoomde NAC-aanvoerder Edwin de Graaf vogelvrij richting het vijandelijke doel en passeerde hij Brian van Loo koeltjes. Voor de Brabanders, waar liefst zeven spelers door blessures ontbraken, was de derde keer daarmee scheepsrecht. Twee eerdere grote kansen waren niet besteed aan Martijn Reuser.

NAC Breda, dat FC Groningen vorig seizoen al frustreerde in de finale van de play-offs, sloeg enkele minuten na rust voor de tweede keer toe. Uit een hoekschop kopte Kees Kwakman raak. Die marge hield de Bredase club geruime tijd vrij eenvoudig in stand. Koen van de Laak zorgde in de 82e minuut toch voor een onverwacht spannende slotfase. De middenvelder tekende uit een rommelige situatie voor de 1-2.

Ajilore femi

Ajilore femi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen