Supportersactie PSV voor Guus Hiddink

21 maart 2006, 11:49

De harde kern van de supporters van PSV heeft dinsdagmorgen een actie gehouden om trainer Guus Hiddink voor de club te behouden. Voor het begin van de training werd een spandoek uitgerold met daarop de tekst: "Hiddink laat je niet wegtimmeren", een directe verwijzing naar PSV's president-commissaris Jan Timmer, die afgelopen weekeinde de verwachting uitsprak dat Hiddink zou vertrekken bij de club.

Hiddink stapte even van het veld en had een kort gesprek met de supporters. De ongeveer zeventig trouwe fans spraken hun bezorgdheid uit over het naderende afscheid van Hiddink. De trainer zou onder meer in beeld zijn om trainer te worden bij Chelsea of de nationale ploeg van Rusland. Ook zijn assistenten Fred Rutten en René Eijkelkamp dreigen Eindhoven te verlaten. Het duo staat nadrukkelijk in de belangstelling van FC Twente.

hiddink training

hiddink training

Westerhof hoopt in ieder geval dat Hiddink blijft. "We hebben nu een succesvolle trainer en dan is het gemakkelijk om met hem door te gaan dan om een nieuwe coach te vinden. Ik heb er ook nog alle vertrouwen in dat hij zal blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen