Adelaar stuurt 'negatieve' Denneboom weg

3 december 2009, 09:19   Bijgewerkt: 3 december 2009, 09:28

De rol van Romano Denneboom bij Sparta is voorlopig uitgespeeld. De aanvaller is door coach Frans Adelaar voorlopig geschorst, omdat hij een 'negatieve houding' zou hebben. "Romano gedraagt zich niet als een professional", moppert Adelaar in het AD. "Ik ben absoluut niet te spreken over de manier waarop hij speelt en traint. Daar mag hij thuis een paar dagen over nadenken. Zaterdag praten we verder."

Denneboom (28), die deze zomer als grote aanwinst overkwam van FC Twente, heeft een andere kijk op de zaak. "De trainer vindt dat ik een negatieve houding heb. Ik heb daar mijn eigen mening over. Toen ik hem tijdens ons gesprek een paar dingen heb aangegeven, werd hij boos en moest ik ineens naar huis", vertelt hij.

"Ik weet ook wel dat ik met mijn kwaliteiten meer moet brengen", erkent de voormalig international. "Maar ik had meer vertrouwen van de trainer verwacht. Ik vind dat ik er wel heel snel afgehaald ben, zonder uitleg. Ik heb de trainer verteld waarover ik niet tevreden ben en dat is kennelijk verkeerd gevallen. Ik wil nog steeds heel graag voor Sparta spelen, maar ik weet niet wat de coach van plan is met mij."

Door de disciplinaire schorsing mist Denneboom sowieso de competitiewedstrijd van komende vrijdagavond tegen NAC Breda. Het duel begint om 20.45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen