Twente wil Denneboom en Arnautovic niet terug

16 december 2009, 14:25

Zonder een cent uit te geven krijgt FC Twente er in de winterstop mogelijk twee spelers bij. Huurlingen Romano Denneboom en Marko Arnautovic keren na een teleurstellende verhuurperiode mogelijk terug in Enschede. Denneboom is weggestuurd bij Sparta, terwijl Arnautovic weg wil bij Inter. Maar in Enschede zit niemand op de aanvallers te wachten, zegt preses Joop Munsterman.

Als het aan Munsterman ligt, blijven beide spelers nog een half jaar weg. "Ze zijn voor een jaar verhuurd. De clubs moeten het zelf maar oplossen. Denneboom en Arnautovic komen niet terug tijdens de winterstop", zegt hij in TC Tubantia

Denneboom is aan het eind van dit seizoen transfervrij. Bij Sparta is hij niet meer welkom, waardoor een terugkeer naar Enschede voor hem een logische optie lijkt. De situatie van Arnautovic is anders. Hij mag best blijven bij Inter, maar zijn zaakwaarnemer Rob Groener liet vandaag in AD Sportwereld weten dat de spits wil vertrekken. "We gaan de mogelijkheden nu op een rij zetten, maar omdat Marko na de winterstop hoe dan ook weer aan voetballen wil toekomen, ligt het voor de hand dat hij bij Inter zal vertrekken. Geen van de partijen heeft baat bij de huidige situatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen