'Adriaanse in beeld bij PSV'

26 maart 2006, 12:11

Volgens De Telegraaf heeft PSV in de zoektocht naar een opvolger voor Guus Hiddink haar oog laten vallen op Co Adriaanse. De voormalig succestrainer van Willem II en AZ, die momenteel FC Porto naar de Portugese landstitel lijkt te leiden, laat in de krant echter weten dat hij nog geen telefoontje uit Eindhoven gehad heeft.

Nu Guus Hiddink heeft laten weten dat hij na dit seizoen zal vertrekken bij PSV, circuleren tientallen namen als mogelijke opvolgers van de Achterhoeker. Sinds vandaag is Co Adriaanse ook één van deze vele namen. De Telegraaf weet te melden dat de voormalig trainer van Ajax nadrukkelijk in beeld is bij PSV, in het bijzonder bij de invloedrijke president-commissaris Jan Timmer.

Adriaanse weet in ieder geval nog van niets. "Ik kan je hierbij verzekeren dat ik met niemand van PSV contact heb gehad", verklaart de oefenmeester. Adriaanse sluit een transfer bij PSV bij voorbaat niet uit, maar kan het achterste van zijn tong niet laten zien. "Ik wil wel meer vertellen, maar dat mag ik niet. Er geldt hier al een tijdje een persboycot, waardoor de spelers en ikzelf behalve na een wedstrijd niets mogen zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen