Valdes: "Barcelona is geen favoriet"

5 april 2006, 15:34

Hoewel vrijwel iedereen verwacht dat FC Barcelona de halve finale van de Champions League zal halen, is de ploeg volgens doelman Victor Valdes geen favoriet in het duel met Benfica. "In dit stadium van de strijd kan je niet meer spreken van een favorietenrol, alle ploegen in de kwartfinale zijn ontzettend sterk", vindt de Catalaanse sluitpost.

"Omdat we in eigen stadion spelen, roept iedereen dat we wel even gaan winnen", zegt Valdes. "Ik vind dat een beetje onzin. Op dit niveau zijn er geen uitgesproken favorieten. Iedereen speelt om te winnen, dat geldt ook voor ons. We zijn volledig geconcentreerd en zullen er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen."

"Ik denk dat het een open wedstrijd zal worden. Benfica zal loeren op de counter, daar zullen we voor op moeten passen. Vorige week hebben we gezien dat Benfica uitstekend kan voetballen en dat ze in de aanval een aantal gevaarlijke, rappe mannen hebben. We hebben ons deze week tijdens de training geprobeerd voor te bereiden, door goed te oefenen op een snelle omschakeling en het één tegen één verdedigen. We zullen het vanavond moeten laten zien. We hebben negentig minuten om de wedstrijd in ons voordeel te beslissen", aldus de doelman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen