Arsenal gaat nu voor goud

6 april 2006, 11:26

Na de knappe uitschakeling van Real Madrid en Juventus telt voor Arsenal-aanvaller Thierry Henry nog slechts één ding: de winst in de Champions League. De Franse spits is in de vorm van zijn leven en wil koste wat kost met zijn ploeg het meest belangrijke Europese clubtoernooi op zijn naam schrijven. "We moeten nu doorgaan", beseft Henry zich.

Arsenal bereikte woensdag voor het eerst in de clubhistorie de halve finale van de Champions League. Hoewel dit voor de club een historisch moment is, denkt Henry verder. "Iedereen feliciteert ons nu en zegt dat we geschiedenis hebben geschreven, maar we zijn er nog niet. Nu moeten we doorgaan tot het bittere eind, dat wil zeggen tot de finale in Parijs. Natuurlijk is het ongelofelijk wat we met deze jonge ploeg bereiken, maar we mogen nu niet verslappen."

{image[244192][right-half][]}"Dit is inderdaad niets meer dan een volgende belangrijke stap in de goede richting", vult Gilberto zijn Franse teamgenoot aan. "Ik ben blij dat we Juventus verslagen hebben, maar we mogen nu niet tevreden zijn met een plaats in de halve finale. We hebben met Real Madrid en Juventus grote clubs verslagen, nu moeten we deze lijn doortrekken. Veel mensen schreven ons af aan het begin van het seizoen, nu hebben we de smaak te pakken."

Arsenal stuit in de halve finale op Villarreal, dat dinsdag afrekende met Inter Milaan. Arsenal had aan een 0-0 gelijkspel in Turijn meer dan genoeg om de koploper van de Italiaanse Serie A op de knieën te krijgen. De heenwedstrijd in Londen was immers geëindigd in 2-0 voor de Britten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen