Ooijer laat duel met Feyenoord schieten

11 april 2006, 14:30

André Ooijer zal tot de bekerfinale, begin mei tegen Ajax, slechts maximaal één competitieduel spelen. De verdediger zal komende woensdag tegen Feyenoord niet kunnen spelen, waardoor hij zondag tegen NAC Breda zijn laatste kans heeft om dit seizoen nog in competitieverband in actie te komen.

De verdediger staat al geruime tijd buitenspel, nadat hij in het Champions League-duel met Olympique Lyon een botje in zijn voet gebroken had. "Hij zou nu al kunnen spelen, maar we doen het nog niet. We hebben een heel duidelijke planning gemaakt om zijn herstel op te bouwen. Steviger trainen, partijvormen doen. Tegen NAC is hij voor een gedeelte beschikbaar, en dan kan hij daarna ook dóór in zijn trainingen. We hebben een planning gemaakt zodat hij in mei helemaal fit is, dat hij ook in de zomer er staat", legt trainer Guus Hiddink uit op de website van PSV.

Overigens benadrukt Hiddink dat hij het duel met Feyenoord niet als een veredelde oefenwedstrijd ziet. "De spanning is eraf, maar toch. Feyenoord is speciaal, we gaan kijken of we er een goede wedstrijd van kunnen maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen