Kesler: "Bericht van NOS klopt van geen kant"

7 september 2010, 14:44

De KNVB kondigde eerder op de dag nog aan vóór zaterdag niets meer te zeggen over de blessure van Arjen Robben. Henk Kesler, onlangs afgetreden als directeur betaald voetbal, heeft echter dinsdag al commentaar gegeven op de berichtgeving van de NOS, waarin gesuggereerd werd dat Robben niet één maar twee spieren in zijn hamstring had gescheurd. Kesler noemt dat bericht ‘grote onzin’.

“Ik zag maandag ene professor Vermeulen (chef voetbal van de NOS red.) op tv praten over allerlei zaken, maar ik ben zijn naam nog nooit in de medische wereld tegengekomen”, sneert Kesler in TC Tubantia. Hoewel hij geen directeur betaald voetbal meer is, behandelt hij nog wel het dossier van Robben. “Het bericht van de NOS klopt van geen kant. Maar blijkbaar vul je tegenwoordig zo nieuwsprogramma’s en mag iedereen zonder medische achtergrond zomaar iets roepen.”

De KNVB reist zaterdag naar Duitsland om met Bayern München, de werkgever van Robben, te praten over de blessure van de flankspeler. De Duitse topclub stelde maandag dat Robben niet had mogen spelen op het WK in Zuid-Afrika en zou zelfs overwegen een schadeclaim in te dienen bij de KNVB. Robben raakte een week voor het WK geblesseerd aan een hamstring, maar door een speciale behandeling kon hij toch tijdens vijf duels van Oranje op de mondiale titelstrijd in actie komen.

Kesler verwacht dat de KNVB en Bayern zaterdag tot een akkoord komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen