Eto'o helpt Inter aan zege, Roma verspeelt punten

Koen Freriks
19 september 2010, 17:13   Bijgewerkt: 19 september 2010, 17:59

Internazionale heeft zondag zijn tweede zege van het seizoen in de Serie A gepakt. Bij afwezigheid van Wesley Sneijder eiste Samuel Eto'o in de derde competitiewedstrijd de hoofdrol op. Dankzij twee treffers van de spits uit Kameroen werd Palermo verslagen (1-2). 

{image-old[48364][right-half][]}Rafael Benitez, de nieuwe trainer van de landskampioen, kon een zege ook goed gebruiken. De Spaanse coach werd in de Italiaanse media al onder vuur genomen, na een matige start in de Serie A en het gelijkspel in de Champions League bij FC Twente. Eto'o gaf zijn coach extra lucht.

De Afrikaanse goalgetter, die dinsdag ook tegen Twente scoorde, poetste in zijn eentje een achterstand weg. Palermo stond bij rust met 1-0 voor door een doelpunt van Josip Ilicic. Eto'o scoorde tussen de 60ste en 70ste minuut twee keer, wat genoeg bleek voor drie punten. 

AS Roma

AS Roma eindigde vorig seizoen nog op de tweede plaats in de Serie A, maar maakt daar na de seizoensstart nog geen aanspraak op. De Romeinen boekten zondag in de thuiswedstrijd tegen Bologna hun derde gelijkspel op rij (2-2). Marco di Vaio was de grote man bij de bezoekers. Hij maakte beide treffers, waarvan de laatste in de laatste minuut. 

Juventus herstelde zich op bezoek bij Udinese wel van een zwakke seizoensstart. De Oude Dame haalde direct uit: 4-0. Bij rust was al een comfortabele 3-0 voorsprong opgebouwd door doelpunten van Leonardo Bonucci, Fabio Quagliarella en Claudio Marchisio. Vicenzo Iaquinta maakte het in de tweede helft nog wat erger voor de thuisploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen