‘Schreuder na Preud’homme trainer van FC Twente’

25 oktober 2010, 22:56   Bijgewerkt: 26 oktober 2010, 04:02

Eerder vandaag werd bekendgemaakt dat Alfred Schreuder zijn contract bij FC Twente verlengde tot medio 2014. Schreuder is op dit moment werkzaam als assistent-trainer van de landskampioen, maar waarschijnlijk wordt de oud-speler klaargestoomd om in de toekomst het stokje van Michel Preud’homme over te nemen.

Vorig jaar was Schreuder ook al de rechterhand van de toenmalige coach Steve McLaren, maar voor de assistent-trainer blinkt het hoofdtrainerschap aan de horizon. "We zijn zeer tevreden over Alfred en het is goed voor de continuïteit van de club dat hij nu langdurig aan ons verbonden blijft", wist Twente-voorzitter Joop Munsterman aan Voetbal International te vertellen.

Schreuder toont zich op zijn beurt ook in de wolken met zijn contractverlenging. "Ik heb het in deze functie goed naar mijn zin en het belangrijkste is dat er bij FC Twente ruimte is om mezelf verder te ontwikkelen”, aldus de 37-jarige assistent-trainer.

Ook het verblijf van assistent-technisch manager Kees van Wonderen wordt verlengd, die Cees Lok zal gaan bijstaan. “Op deze manier proberen we als club nog meer de diepte in te gaan", meldt de Twente-voorzitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen