Wisman: "Moesten Kofi Osei wel wegsturen"

18 november 2010, 18:37   Bijgewerkt: 19 november 2010, 00:35

Het zijn roerige tijden voor Almere City FC. In de Jupiler League bezet de ploeg van Henk Wisman de voorlaatste plaats, uit dertien wedstrijden werden slechts vijf punten verzameld, en recentelijk was er het veelbesproken incident waarbij Kofi Osei een ploeggenoot met een vuurwapen bedreigde.

De verdediger, die op huurbasis van Ajax was overgekomen, werd hierop direct ontslagen door zijn voormalige werkgever. Wisman, die vanaf 2008 aan het roer staat bij Almere City FC, is van mening dat Ajax daarmee correct heeft gehandeld.

"Dit is het enige besluit dat we konden nemen. Het is ook meer dan terecht dat Ajax hem naar aanleiding van van dit incident heeft ontslagen. Vooral omdat dit een jonge groep is heeft dit veel impact gehad", aldus de oefenmeester van de formatie uit Flevoland in Almere Vandaag.

Wisman denkt niet dat het voorval veel impact heeft gehad op het duel tegen MVV van afgelopen vrijdag. "Ik denk niet dat het de wedstrijd tegen MVV echt heeft beïnvloed, vooral de eerste heeft speelden we goed. Dan is het jammer dat je dan zonder punten eindigt (2-1 verlies, red.), maar deze jongens komen er wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen