Belgische topclubs strijden om Veselinovic

13 december 2010, 09:29

Wordt het Standard Luik, Club Brugge of Anderlecht voor Dalibor Veselinovic? De 23-jarige Servische spits heeft de clubs voor het uitzoeken. In dienst van tweedeklasser FC Brussels scoorde hij dit seizoen al veertien keer en omdat hij na dit seizoen transfervrij is, is hij een gewild object op de Belgische transfermarkt.

De bijna twee meter lange Veselinovic speelt sinds de zomer van 2009 voor Brussels. Hij zat eerder dit weekend op de tribune bij de thuiswedstrijd van Anderlecht tegen Lokeren, vrijdag bracht een delegatie van Club Brugge een bezoek aan een wedstrijd van FC Brussels. Verder zou ook Standard Luik interesse hebben.

"Ik weet dat Anderlecht en Club Brugge al met mijn manager gesproken hebben", zegt Veselinovic in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. "Voor mij zijn het allebei topclubs. Ik wil gewoon spelen bij mijn toekomstige club en mijn carrière stap voor stap uitbouwen. Want alleen zo kan ik beter worden", aldus de spits.

Omdat zijn contact in de zomer afloopt, zou Brussels bereid zijn om de spits in de winter te verkopen. Eerder speelde hij voor onder meer OFK Belgrado en Lens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen