FC Groningen met fitte groep tegen Genemuiden

17 januari 2011, 15:49   Bijgewerkt: 17 januari 2011, 15:54

FC Groningen-trainer Pieter Huistra kent voor de bekerwedstrijd van dinsdag tegen SC Genemuiden vrijwel geen personele problemen. Op de langdurig geblesseerde Koen van de Laak na is iedereen fit. Alleen middenvelder Tim Sparv ontbreekt wegens een schorsing. Tim Matavz, die vorige week ziek werd, is er gewoon bij.

Huistra neemt tegenstander Genemuiden uiterst serieus en was dit weekend aandachtig toeschouwer bij de competitiewedstrijd van de Topklasser tegen Flevo Boys (2-2). "Voorin hebben ze twee gevaarlijke spitsen, maar achterin kampen ze met een aantal afwezigen. Wij moeten zelf spelen zoals we dat willen en niet meegaan in de emoties van een bekerwedstrijd en de meer dan drieduizend mensen die langs de kant zullen staan", zegt Huistra op de officiële website van FC Groningen.

De wedstrijd in Genemuiden stond eigenlijk gepland voor 23 december maar kon toen niet doorgaan vanwege het slechte weer. "Het wordt morgen minder een loterij dan dat het vlak voor de winterstop zou zijn geweest", denkt Huistra. "We hebben nu betere weersomstandigheden en hebben ons goed kunnen voorbereiden. Het is voor ons wel weer de eerste echte wedstrijd, dus spelers moeten nog even weer in het ritme komen. Het is zaak vooral goed en scherp aan de wedstrijd te beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen