Krasic wil loopbaan afsluiten bij Juventus

17 januari 2011, 18:03

Milos Krasic voelt zich als een vis in het water bij Juventus en de liefde lijkt wederzijds, aangezien er een prominente plek is weggelegd voor de Servisch international in het team van trainer Luigi del Neri. De 26-jarige vleugespeler, die afgelopen zomer de overstap maakte van CSKA Moskou naar Turijn, hoopt tot in lengte van dagen uit te komen voor 'de Oude Dame' en wenst zijn carrière bij zijn huidige club af te sluiten.

"Het is een droom voor iedere speler om deel uit te maken van zo'n prachtige club als Juventus. Mijn toekomstperspectief telde zwaarder dan het financiële plaatje. Ik was ook niet geïnteresseerd in andere clubs. Ik wilde toen ik van de interesse op de hoogte was alleen nog maar naar Turijn", deelt Krasic mede in Torino Magazine.

De Serviër is dankbaar voor het feit dat hij de clubkleuren van Juventus mag verdedigen. "Het was een emotioneel moment toen ik het shirt aantrok. Milos is de gelukkigste man in de wereld, zei ik tegen mezelf. Het moment dat ik Alessandro Del Piero zijn hand schudde was ook een fantastisch moment. Del Piero is een groot persoon, hij voorziet mij van de nodige adviezen op voetbal en persoonlijk vlak."

"Ik heb een vierjarig contract. Ik wil hier zoveel mogelijk prijzen pakken en uitgroeien tot een zeer waardevolle speler. Als alles volgens wens gaat, dan zal ik mijn carrière hier beëindigen. Alleen weet je nooit van de volgende dag brengt in de voetballerij", aldus Krasic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen