Koeman verwacht snel duidelijkheid van Trinidad

15 februari 2011, 09:03   Bijgewerkt: 15 februari 2011, 09:09

Erwin Koeman weet nog niet of hij inderdaad bondscoach van Trinidad & Tobago wordt. De oud-international was vorige week in het Midden-Amerikaanse land voor een gesprek met de nationale voetbalbond en om de leefomstandigheden te bekijken. Hij denkt op korte termijn meer duidelijkheid te krijgen.

"Het is nu even afwachten. Zelf ben ik nog aan het nadenken of dit het voor mij is. In principe sta ik open voor alles, een club of nationaal team. Mocht ik het echt willen en Trinidad en Tobago ziet in mij de eerste kandidaat, zouden we kunnen onderhandelen. De voetbalbond zal in ieder geval binnen twee, drie weken duidelijkheid geven over hun eigen plannen", zegt Koeman in Voetbal International

Koeman zit zonder werk sinds hij vorig jaar ontslagen werd als bondscoach van Hongarije. In het verleden was een andere Nederlander, Leo Beenhakker, zeer succesvol als bondscoach van Trinidad & Tobago. Hij leidde het land naar het WK 2006. Naast Koeman zouden ook Ruud Krol en Carlos Queiroz  in beeld zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen