Been blij met 'moordende concurrentie' in groep

Koen Freriks
27 februari 2011, 10:02

Feyenoord-trainer Mario Been heeft sinds tijden weer eens een luxeprobleem. De selectie van de Rotterdammers is weer volledig fit, afgezien van de langdurig geblesseerden Jon Dahl Tomasson, Sekou Cissé, Dani Fernández, Ruben Schaken, Adil Auassar en Bart Schenkeveld. Been is blij met de 'moordende concurrentie'.

"De concurrentie is moordend", zegt hij tegen Voetbal International. "Maar dat is volgens mij alleen maar goed. Ik snap dat iedereen wil spelen, maar ik kan er maar elf opstellen. Als ik ons de laatste weken zie voetballen, heb ik weinig reden veel te veranderen. De jongens die op de bank zitten, moeten geduldig zijn, goed trainen en spelen in Jong Feyenoord en wachten op de kansen die ongetwijfeld gaan komen."

"Ik ben gewoon heel eerlijk tegen iedereen. Daarbij hebben we ook nog steeds zeven jongens die geblesseerd zijn. Stel dat we ook over hen hadden kunnen beschikken, dan had ik helemaal wat te kiezen gehad. Ik vind dat niet zo'n probleem. We hebben nu een situatie zoals die hoort te zijn bij een club zoals Feyenoord."

Been zal zijn sterkhouders vanmiddag waarschijnlijk goed kunnen gebruiken. FC Groningen, de nummer vier van de Eredivisie, komt op bezoek in De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen