Engelaar baalt van 'gemiste kans' tegen Ajax

28 februari 2011, 07:00

PSV had na de 0-0 tegen Ajax de meeste reden tot klagen. De ploeg uit Eindhoven had voor eigen publiek het betere van het spel en ook de beste kansen. Orlando Engelaar baalt er dan ook van dat de topper in een gelijkspel eindigde.

"Of ik kan leven met een gelijkspel? Moeilijk. We hadden hier eigenlijk moeten winnen en waren een paar keer dicht bij een doelpunt, maar Ajax had het geluk dat Maarten Stekelenburg een geweldige wedstrijd speelde. Hij hield er een paar ballen fantastisch uit", aldus de aanvoerder van de Brabantse ploeg tegen FCUpdate.nl.

"We hadden hier een kans om Ajax op grote afstand te zetten, jammer dat we die kans hebben laten liggen", vervolgt Engelaar, die echter ook wel positieve kanten ziet aan de 0-0. "Op zich is 0-0 natuurlijk niet verkeerd, we behouden ons perspectief in de titelstrijd. Zeker ook omdat Twente verloren heeft. In de laatste fase van de wedstrijd hikten we ook een klein beetje op twee gedachten, het zou heel zuur zijn geweest als we plotseling een goal tegen gekregen zouden hebben. Dat zit toch in je achterhoofd. Met deze uitslagen is niemand op ons ingelopen, dat is ook belangrijk", besluit hij.

PSV behoudt door het gelijkspel zijn vijf punten voorsprong op rivaal Ajax. Regerend kampioen FC Twente staat tweede, drie punten achter de ploeg uit Brabant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen