"We zijn niets opgeschoten, maar blijven meedoen"

28 februari 2011, 08:30   Bijgewerkt: 27 februari 2011, 22:01

Vooraf waren de verwachtingen hooggespannen, maar de topper tussen PSV en Ajax bracht niet het spektakel waarop was gehoopt. Na afloop ging het vooral over de vermeende elleboogstoot van Ola Toivonen, de wedstrijd zelf was amper de moeite waard. Met name Ajax bracht voetballend te weinig en mocht van geluk spreken dat het 0-0 bleef. "We gingen voor de winst, maar moeten hier tevreden mee zijn."

Vijf punten. Dat was, is en blijft voorlopig het verschil op de ranglijst tussen PSV en Ajax. Dat is in deze laatste fase van het seizoen een aardig gaatje en eigenlijk moest Ajax dus winnen in Eindhoven om de titelkansen wat op te kalefateren. 

Dat zat er geen moment in. PSV was voor eigen publiek de betere ploeg en Ajax mocht keeper Maarten Stekelenburg dankbaar zijn dat het 0-0 bleef. Voetballend brachten de Amsterdammers veel te weinig, vooral in de eerste helft.

Gregory van der Wiel sluit zich bij zijn teamgenoot aan. "We schieten niet veel op met dit resultaat, maar voor hetzelfde geld hadden we verloren. Gelukkig is dat niet gebeurd en is het verschil op de ranglijst hetzelfde gebleven. We blijven in de achtervolging." Dat laatste benadrukt ook Toby Alderweireld: "Als we hier hadden verloren, was het helemaal over geweest. Nu niet. We blijven meedoen, zeker gezien het lastige programma met de vele uitwedstrijden dat PSV nog heeft."

PSV speelt zes van zijn laatste negen competitiewedstrijden uit, Ajax slechts vier. Bekijk hier de resterende programma's van PSV, [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalclubs/31/fc-twente-enschede/wedstrijden/,_blank,FC Twente] en [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalclubs/26/ajax-amsterdam/wedstrijden/,_blank,Ajax].

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen