Groninger Stenman in de zomer naar Club Brugge

23 maart 2011, 18:35   Bijgewerkt: 23 maart 2011, 18:58

Fredrik Stenman zal FC Groningen komende zomer verruilen voor Club Brugge. De Zweedse linksback heeft bij de club van trainer Adrie Koster een contract voor drie seizoenen getekend. Dat maakte de nummer zes van de Eredivisie woensdag bekend.

De 27-jarige Stenman is bezig aan zijn vierde seizoen bij Groningen. De mandekker is naar eigen zeggen toe aan een nieuw avontuur. "Het is voor mij een nieuwe uitdaging. De Belgische competitie heeft als geheel misschien een minder grote uitstraling, maar Club Brugge heeft een begroting die tien miljoen hoger ligt dan die van FC Groningen", laat de verdediger op de website van de Groningers weten. 

Stenman is verguld met zijn aanstaande transfer, maar zal komende zomer toch met pijn in zijn hart afscheid nemen van de club uit de Martinistad. "Ik ben een heel gelukkig mens, maar het doet ook pijn om afscheid te gaan nemen. FC Groningen heeft mij in vier jaar heel veel gegeven. Ik heb altijd de steun gekregen van de mensen binnen de club en de supporters en wil iedereen alvast heel hartelijk bedanken."

De verderdiger speelde tot nu toe 133 officiële wedstrijden voor de club en vond daarin vier keer het net.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen