"Als wij er vol voor gaan, wint er niemand in Euroborg"

2 mei 2006, 11:59

Voor FC Groningen is er bijna een einde gekomen aan een memorabel seizoen. De ploeg ontvangt woensdag Ajax voor de terugwedstrijd in de finale van de play-offs, waarbij een ticket voor de Champions League op het spel staat. De Groningers moeten in eigen stadion proberen om een 2-0 achterstand weg te poetsen. Volgens Danny Buijs, de Groningse speler van het seizoen, is dat zeker geen onmogelijke opgave.

FC Groningen was dit seizoen vooral in eigen stadion vrijwel niet te kloppen. Alleen Sparta slaagde er in om de Groningers dit seizoen op eigen terrein te kloppen, maar dat was nog in het oude Oosterpark. Sinds de ploeg van Ron Jans in Euroborg speelt, verloor de ploeg nog geen enkele thuiswedstrijd. Sterker nog, onder meer Ajax (3-2) en AZ (3-1) gingen onderuit in de Groningse voetbaltempel. 

Euroborg

Euroborg

"We willen het seizoen waardig afsluiten. En de hele spelersgroep en staf hoopt dat het publiek dit seizoen nog één keer tekeer zal gaan. Op die manier kunnen we op een mooie manier afscheid nemen van een fantastisch seizoen", aldus Buijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen