Nicaise krijgt nieuwe kans bij Lierse SK

15 juni 2011, 07:26   Bijgewerkt: 14 juni 2011, 23:33

Benjamin Nicaise is niet langer ongewenst bij Lierse SK. De nieuwe coach Chris Janssens ziet mogelijkheden met de middenvelder, die vorig jaar op huurbasis naar Panthrakikos gestuurd werd na een ruzie met teamgenoot Tomasz Radzinski.

Lierse was Nicaise vorig jaar liever kwijt dan rijk, maar vond geen club die hem permanent over wilde nemen. Panthrakikos wilde hem huren, maar nu die huurperiode er op zit is hij weer terug. Prima, vindt coach Janssens. "Uit mijn gesprek met Nicaise blijkt dat hij nog steeds een echte winnaar is", zegt hij tegen Sporza.

"Benjamin is enorm gemotiveerd en wil zich bewijzen tegenover iedereen. Van zo'n instelling hou ik, ik zie voor hem een belangrijke rol weggelegd dit seizoen. Wat dat voor Radzinski betekent, moet nog blijken. Radzinski moet eerst nog praten met sterke man Maged Samy", aldus Janssen, die dinsdag al met zijn team begon aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tijdens die eerste training liet Janssens weten dat niet Radzinski, maar Wesley Sonck dit seizoen de aanvoerder zal zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen