Groep C: Estland duimt op slotdag voor Slovenen

7 oktober 2011, 23:52   Bijgewerkt: 8 oktober 2011, 08:45

Estland duimt komende dinsdag voor Slovenië. Indien de Slovenen, voor wie niets meer op het spel staat, in eigen huis minimaal gelijkspelen tegen Servië, dan plaatsen de al uitgespeelde Esten zich verrassend voor de play-offs voor Euro 2012.

Estland klom vrijdag naar de tweede plek in poule C door, ondanks een achterstand, met 2-1 te winnen bij Noord-Ierland. Konstantin Vassiljev maakte in het laatste kwartier de Estse doelpunten.

Na tien wedstrijden heeft Estland zestien punten. Servië staat derde op één punt acherstand, maar heeft de uitwedstrijd tegen Slovenië dus nog in het verschiet. De Serviërs leden vanavond puntenverlies; tegen de al gekwalificeerde groepswinnaar Italië speelden ze met 1-1 gelijk.

Tijdens de heenwedstrijd lieten de Servische supporters zich van hun slechtste kant zien en werd het duel na zes minuten afgebroken. In Belgrado bleef het deze keer rustig. Claudio Marchisio zette Italië al na één minuut op voorsprong. Branislav Ivanovic bepaalde 25 minuten later de eindstand op 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen