Tuyp schiet Volendam naar vierde plaats

24 oktober 2011, 21:51   Bijgewerkt: 24 oktober 2011, 22:14

FC Volendam heeft maandag weer de aansluiting gevonden met de top van de Jupiler League. De ploeg van trainer Gert Kruys boekte in het eigen Kras Stadion een ruime overwinning op hekkensluiter AGOVV Apeldoorn: 6-1. Jack Tuyp was met drie treffers de grote man aan de kant van Volendam, dat naar de vierde plek steeg in de eerste divisie.

De bezoekers konden de Wijdbroeken nog aardig bijbenen in de eerste 25 minuten. Nadat Achmed Ahahaoui de Volendammers al na negen minuten op voorsprong had gezet, bracht Tim Receveur de hekkensluiter na iets meer dan twintig minuten spelen langszij: 1-1. Treffers van Tuyp en  Rick Kruys zorgden ervoor dat de thuisploeg met een 3-1 voorsprong ging rusten.

Vlak na de pauze trof Tuyp binnen een tijdsbestek van acht minuten twee keer doel en bracht daarmee zijn eindtotaal van de avond op drie. Een kwartier voor tijd bracht Roy Bakkenes de eindstand op het scorebord: 6-1.

Volendam heeft door de zege nu achttien punten uit tien duels en staat daarmee vijf punten achter koploper FC Zwolle. Rode lantaarndrager AGOVV blijft steken op vier puntjes. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen