El Ahmadi: "Het was een regelrechte blamage"

Ger
31 oktober 2011, 08:43   Bijgewerkt: 31 oktober 2011, 08:52

Een onthutsend zwak Feyenoord verloor zondag met liefst 6-0 van FC Groningen. Door de zware nederlaag staat de Rotterdamse club niet meer bij de beste vijf van de Eredivisie. Het hoge niveau dat de spelers van trainer Ronald Koeman een week eerder behaalden tijdens het verdienstelijke gelijkspel tegen Ajax lijkt spoorloos te zijn verdwenen.

"Het was een regelrechte blamage. We stonden als kleine kinderen tegenover mannen", aldus El Ahmadi. De thuisploeg opende de score al vlak na de aftrap via Dusan Tadic. Binnen twintig minuten kreeg de dramatische middag van Feyenoord verder gestalte door treffers van Maikel Kieftenbeld en Petter Andersson. Het was de eerste keer in de geschiedenis van de Eredivisie dat de Kuipbewoners zó vroeg op een 3-0 achterstand stonden. Na de pauze scoorden ook Leandro Bacuna, Virgil van Dijk en Hyun-Jun Suk.

"We kunnen nu wel veel over deze 6-0 gaan praten, maar deze desastreuze wedstrijd moeten we ook weer vergeten." Volgens de Marokkaanse international valt de forse nederlaag niet te vergelijken met de 10-0 strafexepeditie die Feyenoord vorig seizoen onderging bij PSV. "Toen waren we voetballend niet goed. Deze keer deden we aardig mee, maar het gaat toch om de doelpunten. We hadden bovendien de pech dat bij FC Groningen ieder schot een treffer leek op te leveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen