Lyon-coach: "Hopen op nederlaag van Ajax"

3 november 2011, 09:01   Bijgewerkt: 3 november 2011, 09:06

Ajax deed woensdagavond uitstekende zaken in de Champions League. De Amsterdammers versloegen Dinamo Zagreb in de ArenA met 4-0 en zagen de directe concurrent voor de tweede plek in Groep D, Olympique Lyon, met 2-0 verliezen van Real Madrid. Lyon-coach Remi Garde baalt stevig van de nederlaag van zijn ploeg.

"Real was zeer sterk", blikt de Franse oefenmeester terug. "Het was een zware match voor ons, hoewel we misschien wel een gelijkspel verdienden. Ze hebben een hoop individueel talent, maar ook een team dat hard en goed samenwerkt. Daardoor creëren ze veel doelkansen, wat de tegenstander automatisch in de problemen brengt. Hun organisatie is erg moeilijk te ontwrichten, al slaagden we er soms wel in."

"Over twee wedstrijden gezien is het verschil tussen beide teams duidelijk", geeft Garde toe. "Dat is geen verrassing, want onze club zit economisch in een nieuw tijdperk. Desalniettemin hadden we thuis een gelijkspel kunnen behalen. Indien dat gelukt was, zouden we nu niet zeggen dat Real onklopbaar is. Nu moeten we zelf de resterende twee matchen winnen en hopen dat Ajax niet wint van Real Madrid."

Real Madrid gaat in Groep D aan de leiding met twaalf punten uit vier wedstrijden. Ajax is de nummer twee in deze poule. De Amsterdammers hebben zeven punten, drie meer dan nummer drie Lyon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen