Stevens poulewinnaar, 'oranje' Larnaca leeft nog

1 december 2011, 20:48

Schalke 04 heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van de Europa League. Door een 2-1 thuisoverwinning op Steaua Boekarest zijn de Duitsers zeker van de eerste plek in groep J.

Kyriakos Papadopoulos zette de ploeg van coach Huub Stevens na 25 minuten op voorsprong, maar acht minuten later waren de bordjes door toedoen van Raul Andrei Rusescu weer in balans. Uiteindelijk bleven de punten toch in Gelsenkirchen, doordat Raul er na 57 minuten 2-1 van maakte. Klaas-Jan Huntelaar, die zeven minuten voor tijd werd gewisseld, bereidde het doelpunt van de Spanjaard voor.

Maccabi Haifa had kunnen profiteren van het verlies van Steaua. Bij winst op AEK Larnaca zouden de Israëliërs met Schalke mee de knock-outfase in gaan, maar ze verloren met 2-1 bij de Cypriotische club. Gonzalo Garcia-Garcia, in het verleden actief bij FC Groningen, maakte één van de goals voor AEK Larnaca. Bij dat team stonden Tim de Cler, Kevin Hofland, Gregoor van Dijk en Edwin Linssen in de basis.

Schalke heeft nu elf punten. Maccabi staat op zes, Steaua en AEK Larnaca hebben er één minder. Over twee weken ontvangt Maccabi Schalke, terwijl Steaua en AEK Larnaca in Roemenië de degens kruisen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen