Internazionale moeizaam langs Granqvist

13 december 2011, 22:38   Bijgewerkt: 13 december 2011, 23:28

Internazionale zit in de lift. De Milanese topclub boekte dinsdag zijn vierde zege in vijf competitieduels. De wedstrijd tegen Genoa, die afgelopen maand vanwege zware regenval werd afgelast, werd met 1-0 gewonnen. Daardoor klimt Inter naar positie zeven in de Serie A, Genoa zakt naar plaats acht.

Genoa en Inter wisten de 22.000 toeschouwers in het Stadio Luigi Ferraris niet te boeien. Met name in de eerste helft was het duel zo nu en dan niet om aan te gluren. Inter had in de eerste 45 minuten wel het betere van het spel, maar het zag doelman Sebastian Frey enkele goede reddingen verrichten.

Bij Inter waren Wesley Sneijder en Luc Castaignos absent. Bij Genoa stond er in de persoon van Andreas Granqvist wel een oude bekende in de basis. De verdediger vond in zijn tijd bij FC Groningen de netten vrij makkelijk, maar staat in Italië nog droog. Tegen Inter leek de Zweed na 55 minuten dan eindelijk zijn eerste doelpunt te maken, maar het feestje ging niet door. Granqvist kopte een vrije trap binnen, maar zou daarbij geduwd hebben. Op de beelden deed hij echter weinig verkeerd.

Het was een dure fout van de arbitrage, want tien minuten later kwam Inter op 0-1. Verdediger Yuto Nagatomo, die voor de pauze al eens voorlangs had geschoten, kopte een voorzet van invaller Ricardo Alvarez binnen. Diezelfde Alvarez was nog dichtbij de 0-2, maar zijn afstandsknal belandde op de paal. Zodoende bleef het 0-1, al moest Inter-goalie Julio César wel enkele keren ingrijpen

In de slotminuten ontstond er buiten het veld flinke paniek. Alberto Marchiori, een pas 18-jarige reserve van Genoa, werd tijdens de warming-up onwel en werd per brancard afgevoerd. Het is nog onduidelijk hoe hij er op dit moment aan toe is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen