Janko: "Zelf hoef ik niet weg bij FC Twente"

12 januari 2012, 08:39

Nu Co Adriaanse weg is, lijkt ook voor Marc Janko het toekomstperspectief bij FC Twente beperkt te zijn. Adriaanse had veel vertrouwen in de Oostenrijker, maar de kans lijkt groot dat zijn opvolger Steve McClaren de voorkeur gaat geven aan Luuk de Jong in de punt van de aanval. FC Twente zou bereid zijn om Janko te verkopen.

Zelf wil de Oostenrijker in De Telegraaf niet vooruitlopen op een eventuele transfer. "Niemand van de club heeft me gezegd dat ik verkocht moet worden. Er kan altijd een situatie ontstaan dat het voor alle partijen beter is om een transfer te maken. Maar voor mezelf hoef ik niet weg. De club, mijn ploeggenoten, de stad en de supporters bevallen mij. Zoals het publiek mij met name dit seizoen steunt, is geweldig."

Toch benadrukt hij dat sportieve perspectieven een rol kunnen spelen in zijn beslissing. "Als het er naar uitziet dat ik in de tweede seizoenshelft ook veel op de bank zal zitten, kan dat misschien wel een reden zijn om te vertrekken. Maar ik zal niet zomaar voor elke club weggaan. Kwaliteit van leven is voor mij ook belangrijk."

Voorlopig wil Janko maar één ding: een goede indruk achterlaten op de nieuwe trainer Steve McClaren. "Ik heb een goede eerste indruk gekregen van de nieuwe trainer Steve McClaren. We hebben kort samen gesproken en dat was een plezierig gesprek. Ik ben heel gemotiveerd om hem te laten zien dat ik in de basis thuishoor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen