Smolarek schoffeert 'lachwekkende' De Mos

17 februari 2012, 14:34

In een interview met Voetbal International heeft Ebi Smolarek een boekje open gedaan over zijn periode onder Aad de Mos bij AO Kavala. De Mos gedroeg zich bij de Griekse club als een clown, vertelt de huidige aanvaller van ADO Den Haag.

"Ik kan een boek over hem schrijven, hij deed de gekste dingen", begint Smolarek zijn verhaal over de capriolen van De Mos als coach van Kavala. "We zaten eens in een restaurant te eten met de selectie. Opeens vond hij dat alle tafels niet in de breedte, maar in de lengte moesten staan. Kon het personeel die hele tent gaan verbouwen. Geen idee waarom. Een andere keer moesten we de stoelendans doen met de selectie. Ik lieg het niet! Tijdens trainingen mochten we geen water drinken buiten het veld. Want, zei hij dan, we moesten ons geld bínnen de lijnen verdienen. Tja."

"Mijn vader kwam voor het eerst over uit Polen om een wedstrijd van me te bekijken. Na een half uur werd ik gewisseld. Ik had nog geluk, want andere spelers waren al na vijf minuten naar de kant gehaald. Lachwekkend. De Mos kickte op de aandacht van journalisten die hij erdoor kreeg en was verder met maar één doel naar Griekenland gekomen: zo veel mogelijk geld ophalen", luidt de harde conclusie van Smolarek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen