FC Utrecht denkt tegen AZ aan Nesu

Koen Freriks
19 februari 2012, 11:49

FC Utrecht willen zondag de jarige Mihai Nesu een passend cadeau geven. De Roemeense verdediger zit sinds mei in een rolstoel door een ongeluk op training. Zijn teamgenoten willen hem in de wedstrijd tegen AZ steun betuigen.

"Laten we hopen dat het bijdraagt aan een mooie overwinning. De situatie is iets anders dan toen we in mei tegen AZ speelden. Veel jongens van toen zijn weg, maar de beleving in het stadion zal hetzelfde zijn. We zullen alle steun nodig hebben, want AZ is met PSV de best voetballende ploeg in de Eredivisie", aldus Alje Schut tegenover het AD.

Schut was de ongelukkige veroorzaker van de verlamming. De verdediger kwam tijdens de training terecht op Nesu, die zijn nekwervel brak. "Ik heb het op zich geaccepteerd dat het gebeurd is, maar er zijn regelmatig dagen dat ik het er erg lastig mee heb. Ik vind het heel moeilijk Mihai zo te zien, dat is telkens weer heel confronterend. Tegelijkertijd weet ik ook dat ik er niks aan verander, dat alles gewoon

doorgaat."

Schut heeft veel respect voor Nesu, die het leven weer probeert op te pakken. "Dat hij via zijn Foundation een nieuw doel in zijn leven heeft: dat vind ik knap. Ik doe zoveel mogelijk om hem met zijn Foundation te helpen, dat is mijn manier om hem te steunen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen