Rostock zet coach Berger op straat

14 augustus 2005, 18:35

Het Duitse voetbalseizoen is pas twee speelrondes oud, maar het eerste slachtoffer is al gevallen. Hansa Rostock verloor dit weekend ook haar tweede wedstrijd in de tweede Bundesliga en dat heeft trainer Jörg Berger zijn baan gekost. Berger degradeerde afgelopen seizoen al met Rostock naar de tweede Bundesliga.

Na een pijnlijke 1-2 nederlaag tegen promovendus Kickers Offenbach vorige week, ging Rostock dit weekend met 4-1 onderuit tegen 1860 München. Dit debacle betekende het einde voor trainer Jörg Berger. De oefenmeester nam in november 2004 het roer over bij de ploeg uit Rostock.

Voor Berger kwam het ontslag als een donderslag bij heldere hemel. "Ik heb zondagochtend nog met de spelers gesproken en eerlijk gevraagd of er spelers waren die problemen met me hadden. Alle spelers gaven toen nog aan met me verder te willen", aldus de verbouwereerde Berger. De spelers hebben in het gesprek met Berger vermoedelijk op hun tong gebeten. "Het gaat zo simpelweg niet meer verder. We krijgen nu de rekening gepresenteerd van een slechte voorbereiding", zegt verdediger Denis Lapaczinski nu namens de spelersgroep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen