Vidmar, Petö en Van Zwam weg bij NAC Breda

30 maart 2006, 10:19

De nieuwe NAC-trainer Cees Lok is druk bezig om zijn selectie voor volgend seizoen samen te stellen. In de selectie voor het seizoen 2006/2007, zoals Lok hem voor ogen heeft, is geen plaats voor Tony Vidmar, Tamas Petö en Arno van Zwam. De drie routiniers hebben van de clubleiding te horen gekregen dat ze aan het eind van dit seizoen moeten vertrekken uit Breda.

De contracten van Vidmar, Petö en Van Zwam lopen aan het eind van dit seizoen af en trainer Cees Lok heeft het trio in een persoonlijk gesprek laten weten dat ze geen nieuw contract aangeboden zullen krijgen. "NAC dankt alle spelers enorm voor de inzet van de afgelopen periode en wenst hen veel succes toe bij het vinden van een nieuwe club dan wel nieuwe bestemming", zegt de club op haar website over het vertrek van het trio.

Australisch international Tony Vidmar speelt pas sinds afgelopen zomer bij NAC. De 35-jarige verdediger speelde eerder tussen 1995 en 1997 al bij de Bredase club, waarna hij vertrok naar de Schotse topclub Glasgow Rangers. Via korte avonturen bij Middlesbrough en Cardiff City keerde hij ruim negen maanden geleden weer terug in Breda.

De oudste van het trio, de 36-jarige doelman Arno van Zwam, speelt sinds oktober 2003 voor de geel-zwarten. Van Zwam kwam over van het Japanse Jubilo Iwata en deed vooral dienst als tweede doelman. Dit seizoen kwam hij echter regelmatig als eerste doelman in actie, omdat Ton Lokhoff geen vertrouwen had in de Belg Davy Schollen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen