Kuranyi-kamp snapt niets van Klinsmann

16 mei 2006, 13:02

Wat hebben Klaas Jan Huntelaar, Cristiano Lucarelli, Fernando Morientes en Kevin Kuranyi met elkaar gemeen? Het zijn alle vier trefzekere spitsen, die zeker leken van deelname aan het WK. Toch blijft het kwartet komende zomer thuis en dat leidt tot veel onbegrip. Zoals bijvoorbeeld in Duitsland, waar men vooral in Gelsenkirchen niets snapt van de afwezigheid van Kevin Kuranyi op het WK.

"Kevin is enorm teleurgesteld", zegt Karlheinz Förster, de zaakwaarnemer van de spits. "Hij kan het niet begrijpen en kan geen enkele verklaring vinden waarom hij alsnog buiten de boot gevallen is. Ik heb zelf het idee dat dit geen sportieve redenen kan hebben. Als je kijkt welke drie spitsen de voorkeur krijgen boven Kevin, zijn dat geen van allen spelers die een beter seizoen achter de rug hebben", verwijst hij naar de aanwezigheid van matige spitsen als Hanke en Neuville in de Duitse selectie.

"Om een speler als Kevin, die ook bij de nationale ploeg een enorme staat van dienst heeft, door middel van een telefoontje volledig buitenspel te zetten is enorm hard", aldus Förster. Ook Andreas Möller, teammanager van Schalke '04, snapt weinig van Klinsmann. "Kuranyi heeft in de Champions League laten zien dat hij elk niveau aan kan. Het lijkt er op dat zijn spel veel kritischer bekeken is dan dat van zijn concurrenten", aldus Möller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen