Defoe vliegt mee naar Duitsland

5 juni 2006, 08:57

Engeland zal maandag niet met 23, maar met 24 spelers naar Duitsland reizen. Bondscoach Sven-Göran Eriksson heeft ook voor Jermain Defoe een plaatsje ingeruimd in zijn vliegtuig naar Die Heimat. De spits van Tottenham Hotspur zal aan de selectie toegevoegd worden als blijkt dat Wayne Rooney het WK definitief moet laten schieten.

Woensdag zal blijken of Rooney wel of niet op de Engelse lijst voor het WK kan blijven staan. De voet van de spits zal dan onder een scan gelegd worden, waarna medici zullen bekijken of het verstandig is om de jonge aanvaller bij de selectie te houden. Zo niet, dan zal Defoe de plaats van Rooney in de Engelse selectie overnemen. 

Om niet voor verrassingen te komen staan, is Defoe nu alvast met de Engelsen meegereisd. "Op deze manier nemen we geen risico", legt Eriksson uit. "We hebben er alle vertrouwen in dat Rooney gewoon deel kan nemen aan het WK, maar nu hebben we Jermain in ieder geval alvast bij de hand. Maar nogmaals, ik ga er vanuit dat Rooney gewoon kan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen