Domenech: "Frankrijk hoeft zich niet te schamen"

Ger
14 juni 2006, 07:00

Frankrijk wanhoopt niet na de 0-0 tegen Zwitserland, dinsdag in Stuttgart. "We hadden onze goede momenten, al waren het er helaas te weinig", zei bondscoach Raymond Domenech.

"We slaagden er gewoon niet in op de beslissende momenten door te drukken", vervolgde Domenech. "Daarom zat er niet meer in dan een gelijkspel. Dat is jammer, maar niet meer dan dat. In het volgende duel tegen Zuid-Korea hebben we het in eigen hand de zaak recht te trekken."

Minder te spreken was Domenech over de scheidsrechter, die hij warrig noemde. "De helft van de tijd begreep ik niet waarmee hij bezig was. Die acht gele kaarten waren volgens mij lang niet allemaal terecht. Kennelijk is dit de nieuwe manier van fluiten. We zullen er mee moeten leren leven."

Kobi Kohn van Zwitserland zei blij te zijn met het punt, hoewel zijn elftal wel de beste mogelijkheden kreeg. "Eerlijk gezegd heeft Frankrijk de wedstrijd grotendeels gedomineerd. Onder druk hebben wij de nodige fouten gemaakt, daarom mogen we niet klagen over deze 0-0. We hoeven ons voor deze prestatie beslist niet te schamen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen