ADO informeert naar Hoogendorp

Ger
9 januari 2007, 19:10

ADO Den Haag wil een poging doen om Rick Hoogendorp vast te leggen. Volgens het AD heeft de Haagse club de aanvaller van VfL Wolfsburg een aanbieding gedaan. De bijna 32-jarige aanvaller staat sinds een jaar onder contract bij de Duitse formatie.

ADO-directeur Piet van der Pol en technisch manager Peter Hofstede hebben inmiddels gesproken met Arnold Oosterveer, de zaakwaarnemer van Hoogendorp. De Hofstedelingen willen de aanvaller het liefst per direct inlijven. Ook is er gesproken over een (trainers)baan na zijn actieve carrière in het Zuiderpark. Voor Hoogendorp is ADO de club waar hij zijn debuut maakte in het betaalde voetbal.

Het is de vraag of ADO de transfersom van Hoogendorp kan opbrengen. Oosterveer vertelde vorige week aan FCUpdate.nl dat Wolfsburg veel geld wil zien voor de aanvaller. "De condities waaronder hij mag vertrekken, zijn moeilijk", aldus Oosterveer. "Je hebt namelijk te maken met een bepaald salaris en daar bovenop komt nog de transfersom die Wolfsburg vraagt. Door deze situatie wordt het moeilijk om zaken te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen