Emre: "Ik ben geen racist"

Ger
19 februari 2007, 12:32   Bijgewerkt: 19 februari 2007, 14:36

Newcastle United-middenvelder Emre is voor een derde keer beschuldigd van racistische uitlatingen. Slachtoffer van de kwetsende taal zou Watford-verdediger Al Bangura zijn. Het incident zou eind november hebben plaatsgevonden in de Carling Cup-ontmoeting tussen beide teams.

De ex-speler van Internazionale reageerde door te verklaren dat hij geen racist is. Emre's zakenwaarnemer Ahmet Bulut vraagt zich af waarom deze claims 5 maanden na dato naar buiten zijn gekomen. "Ik wacht op de uitkomst van mijn hoorzitting, maar ik heb er vertrouwen in. Diep in mijn hart weet ik dat het goed zit. De waarheid zal naar voren komen", aldus de Turkse spelverdeler tegenover de Daily Telegraph.

Dit is overigens niet de eerste keer dat Emre in verband wordt gebracht met dergelijke uitlatingen. Eerder gaf Bolton Wanderers-aanvaller El-Hadji Diouf al aan dat de technicus racistische taal tegen hem had uitgeslagen. Everton-spelers Tim Howard, Joleon Lescott en Joseph Yobo beschuldigen Emre ook van racistische uitlatingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen