Eto'o leidt Barcelona naar ruime zege

25 februari 2007, 23:09   Bijgewerkt: 25 februari 2007, 23:24

Na enkele tegenvallende resultaten won Barcelona zondaga overtuigend van Athletic Bilbao, 3-0. Bij zijn rentree na maanden van blessureleed gaf Eto'o zijn elftal veel extra impulsen. De Kameroener was voortdurend dreigend en scoorde één keer.

Voor Eto'o was het zijn eerste optreden sinds september vorig jaar. De afgelopen weken stond hij in het middelpunt van enkele relletjes, onder andere omdat hij een keer weigerde in te vallen. Helemaal fit was hij nu van het begin dwingend aanwezig.

Fernando Amoribieta raakte zo door de aanwezigheid van Eto'o van zijn stuk, dat hij de bal na een minuut of twintig in eigen doel schoot. Niet veel later liep Barca verder uit door een treffer van Xavi, die voorbereidend werk van Ronaldinho en Eto'o afrondde. Na de hervatting schoot Eto'o persoonlijk nummer drie binnen, op aangeven van Ronaldinho.

De concurrentie werkte ook mee aan een goed weekeinde voor Barcelona. Zowel Real Madrid als Sevilla speelden gelijk. Real deed dat in de derby tegen Atletico (1-1), Sevilla bij Gestafe (0-0). Barcelona, de formatie van de Nederlandse trainer Frank Rijkaard, staat nu twee punten 'los' van Sevilla.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen