Heitinga blijft, Maduro onzeker en Rosales weg

Ger
26 februari 2007, 10:54   Bijgewerkt: 26 februari 2007, 11:43

Waar zijn teamgenoot John Heitinga deze week naar verluidt een nieuw contract zal tekenen, zit Hedwiges Maduro voorlopig nog onzekerheid. De 22-jarige middenvelder werd onlangs als enige niet uitgenodigd om op gesprek te komen bij technisch directeur Martin van Geel. De spelers die wél bij van Geel moesten komen hadden allen contracten tot medio 2008. De Amsterdammers lieten de middenvelder hierdoor in onzekerheid. 

Van Geel nodigt Maduro nu wel uit voor een gesprek. "Maar dat gesprek zal niet perse over contractverlenging gaan", aldus van Geel in het Algemeen Dagblad. "We willen Hedwiges wat duidelijkheid verschaffen." Het lijkt erop dat de duidelijkheid die de Godenzonen Maduro willen verschaffen, niet positief van aard zal zijn. Ajax lijkt weinig vertrouwen te hebben in haar middenvelder.

Verder gaf van Geel aan dat de transfer van Mauro Rosales naar River Plate op een haar na is gevild en dat de gesprekken met Heitinga over een nieuw contract bijna afgerond zijn: "Deze week hopen we er wel uit te komen, het ziet er goed uit." De nieuwe verbintenis van de verdediger zou tot medio 2011 lopen.

Over de transfer van de kleine Argentijn zei de technisch directeur: "Ik heb er wel vertrouwen in dat het één dezer dagen gaat lukken." De Argentijnse topclub River Plate heeft problemen de financiën rondom de transfer sluitend te maken. River kon niet aantonen dat het de transfersom aan de Amsterdammers kon overmaken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen